Alla inlägg den 24 juni 2007

Av nathalie åström - 24 juni 2007 20:02

dagens känslor är blandade med både sorg/saknad/och mycket glädje hur ska detta tolkas, hur är det meningen att jag ska se på det hela!?



med stora steg närmar sig gatufesten och sonjas ankomst till klockaberget!

för andra året i rad ska vi nu se takida, och bara leva av den glädjen som sprid där! hur mycket bättre kan det då bli?  

Av nathalie åström - 24 juni 2007 12:16

igårkväll:

Linea kom till mig, och vi for vidare till Andrea där sofia var! vi var där ett tag sedan beagv vi oss till statoil där vi inhandlade lite smått och gott som vi sedan mumsa på resten av kvällen, medans vi kolla på nothing hill, men enligt mg vart det inte allt för mycket film. men skadede inte hade det bra! linnea for runt 12 och jag och sofia for runt 2 tiden. När jag kom hem parkerade jag min rumpa vid datorn där jag kollade runt lite innan jag la mig till sängs och sov.. vaknade i morse runt 9-10 och var tröttare en fan han själv! 


Nu har klockan ticka iväg cirka två timmar och det mest anstängande jag har gjort är att gått i trappen, ska snart fixa mig och bestämma kläder eftersom det kommer släkt hit idag.  



saknaden för dig är enorm, och jag kan ändå inte fatta att det är sant. 

tror inte att jag själv vill inse att du aldrig kommer tillbaks, utan jag blundar för den mörka värklighet som speglar sig här utanför. Men jag kommer aldrig sluta be för att du ska komma hit igen.

Ovido - Quiz & Flashcards