Alla inlägg under maj 2007

Av nathalie åström - 8 maj 2007 14:19

dagen har vart helt okej, förutom att mina skor har gjort ondare än vanligt, efter att ha haft vårat So prov begav jag mig hem, orkade inte vara kvar på den sisat lektionen, andrea skulle ju ändå sitta och göra nationella.



Mina känslor har blivit heltinskuvade och jag vet att jag måste välja, alla kompisar säger att jag ska välja dig. men jag vet inte längre, får se vad som händer i morgon och vad jag känner. 

Här har jag gått och kämpat för dig, efter att få veta vad du tycker och ska få träffa  dig, så börjar jag genast ångra mig oh kollar åt ett helt annat håll. Som i mångas ögon är helt cppp. 

jaja, som sagt gud har väll en plan för mig med! skulle jag gissa rätt kommer allt gå fel och jag får ingen.  

Av nathalie åström - 7 maj 2007 19:27

dagen har vart skön smatidigt som väldigt lång, gruvar mig för den här långa veckan utan några lediga dagar alls!

Men ska faktist föröska få iväg mina föräldrar till helgen, orkar inte ha dom hemma! någon som kan något bra man kan säga så dom far iväg ?


 Orkar inte skriva vad jag gjort idag, för det har inte vart något speciellt, och jag tänker inte berätta om mina känslor eftersom det är princip samma som igår bara lite mer inskruvat. 

Av nathalie åström - 6 maj 2007 21:27

Nu har sofia precis åkt hem, var ett tag sedan man var med henne så hära, men det var ju inte så fel precis!


Livet är underbart ska jag berätta,nog för att det snart kommer skita sig efter som jag är så du, men jag kan inte sluta, jag bara måste forsätta. 

Av nathalie åström - 6 maj 2007 12:00

nu är det morgon, och den här dagen har jag tänkt att städa mitt rum och dixa med massa tavlor som jag har fixat.

Imorgon är det måndag och skola igen, orkar inte.Det är så drygt, fast nu har jag något att se fram emot iallfall!


skriver mer sedan.  

Av nathalie åström - 6 maj 2007 01:31

den här helgen har vart skön och väldigt lugn, jag har spenderat mina mesta kvällar hos andrea, mysigt. kollat på tv, snackar och äte popcorn, om inte säga ! det ärlivet.

allt är bra livet leker, visst jag får stå mitt kast, but i like it, kan ju erkänna att det är nog den riktiga jag,och jag tror det kommer bli värre, om ni bara visste vad jag tänkte så skulle ni hålla med. 

Nog skulle jag kunna säga att jag är väldigt konstig i vissa lägen, och min hjärna fungerar lika dåligt som ett får s!


folk säger att jag får skylla mig själv! och nog får jag det, det är ju jag som har tagit dom här besluten ända från början..


Sedan varför vill jag göra deta ? vad är det som styr mig mot det?

är det för ilskan den får fram, eller ? Får det mig att må bra?

för tillfället känns allt great! och jag borde inte klaga, men med min "tur"  så är allt över lika snabbt som det började. 


Av nathalie åström - 5 maj 2007 02:19

dagen har vart skön, vaknade upp i morse och var vaken som en uggla, väl på skolan hade vi först bild sedan engelska och sist syslöjd, där efter for jag in till stan med andrea och var där ett antal timmar, det tog desutom kål på mina fötter!

På kvällen var jag hos andrea och gjorde iinget alls! jo typ såg en film 8-)

när jag väll kom hem snacka jag i telefon och nu precis dog samtalet eftersom mina pengarpå mobilen tog slut, fast sån tur är har lilla jag gratis sms! lyllo mig i det här läget, fan tragiskt att alla mina pengar är slut.


Om jag ska erkänna så börjar jag bli trött och känner nu för att sova lite så jag ska komma upp en lämplig tid imorgon. 

Av nathalie åström - 3 maj 2007 17:19

Tiden går och jag ska snart fara och träffa andrea, sedan ta oss en solning i bommen, härligt!


today is the day, du kommer hem till sverige idag! vilken lycka eller hur. jag känner mig i allafall otroligt spralig och lycklig.

Imorgon kommer jag få se dig logga in på msn och veta om att du är hemma! ingen jobbig tanke på att du är typ 10000000000 mil ifrån mig. Nu kommer du förhoppninsvis bara vara 5 mil ifrån mig!

Får väll hoppas på att du skriver något glatt till mig, men som sagt är väll bara i mina drömmar du gör det. ajja spelar ingen roll gillar dig ändå,

Av nathalie åström - 2 maj 2007 17:00

sitter här och poppar thåström och hoppas på att han ska komma till GF, men värkar inte så ljust för tillfället!

minns förra året, wonderful! jag och andrea som hade tålamodet kvar och stannade och hörde på all hans sköna låtar.


den här skoldagen har vart underbart härligt, började med att man kom ut i ett varmt morgonväder och gick till skolan glatt, väl där fick vi veta att vi skulle in på en "'teater" klockan 11:25 så vi hade två lektoner sedan lunch, och efter for vi in och satt där och fick träsmak i stjärten, yummi. Vi slutade även klockan 14;00 idag. så då for man hem och tog det lilla lugna, gjorde faktist potatisklyftor och det var såå gott! i love potatis.


 --

idag har jag insett att mina känslor har korvat sig, vet inte längre vad jag tycker, jag vet att du betyder mycket, men att du har vart borta så länge så nu har allt blivit så konstigt, och nu på slutet var jag så dum och addade en anna bara för den personens otroligt snygga utseende, och nu är jag som klistrad och känner mig dum i huvet. så med all förhoppning kommer du att vilja träffa mig direkt och du kommer att gilla mig. Men är inte så säker längre att det kommer bli så. suger.

Ovido - Quiz & Flashcards