Alla inlägg under maj 2007

Av nathalie åström - 17 maj 2007 19:02

Dagen har vart lång och jag har en huvudvärk som inte går över,

Kan  berätta om hur min dag har varit. Det började med att andrea for hem vid 12 jag satt mig och skrev blogg, och bestämde mig sedan för attskicka ett sms till dig och förklara lite saker, så jag skickadet, du kom in på ms, vi snackade och jag fick mig ett svar. Jag brast ut i gråt och satt här i en kvart och skapade denna huvudvärk som jag nu har. Men efter att ha sutte och gråtit i en kvart ungefär, så ser jag att du skriver igen och jag fick mig en förklaring och vi prata ige, allt löste sig och jag är nu glad, och känner mig som en liten tönt som började böla.


Nu sitter jag mest och väntar på att klockan ska bli 9 och ida ska kmma hem, och då har jag äntligen något att  göra.

Imorgon ska jag in till stan med andrea, och kolla runt lite, nog för att jag inte har några pengar, men det har ju den flickan! 

Av nathalie åström - 17 maj 2007 12:34

ska nu berätta om min kväll igår, Det blrjade med att andrea kom hit och vi satt vid datorn och gjorde inte allt för mycket, sedan runt 8 tiden kom lelle hit och vi satt nere i köket och funderade, efter ett tag så tog vi tag i allt och gick ut, andrea körde min moped och vi for bort till bergaför att se vad som hände där, och kan inte på stå att det var allt för mycket fart där, efter det for vi till dyket,men inget där heller.

Så vi for hem till andrea för att logga in på msn och  kolla efter folk, jobbigt nog hitta vi ingen, jag och andrea bestämde oss för att åka hem och lelle med.

När vi kom hem satt vi oss vid datorn igen och jag började genast med min fotgrafering, andrea som var trött somnade i min säng och jag väkte henne genom att tända lampan som jag tycker var väldigt roligt, efter att hon vart vaken etttag gick vi ner och åt lite rostade mackor, gott. Sedan somnade vi vid 2 tiden, och vaknade vid 12, då andrea skulle fara hem. så nu sitter jag här själv och gör ingenting alls. 

 


Har inget att säga om dig eller den andre, men kan säga att du får mig att tro mindre och mindre på oss. 

Av nathalie åström - 16 maj 2007 15:34

idag fick man träffa andrea och fick höra hennes smaskiga historier från tallin/båten, kan faktist erkänna att dom var otroligt bra och intresanta!

Nu är det även långhelg och jag vet inte vad som händer, kommertroligtvis vara med andrea hela helgen men hoppas på en skymt av dig också!  


Ikväll får vi se, ska ialfallafall vara med andrea och jag tror inte det blir något helgalet ikväll  om vi inte hittar något bra.


har tur dag på lördag, så gör så det blir något lyckosamt av den dagen tack. 

Av nathalie åström - 16 maj 2007 07:23

sitter inne i brorsans rum och väntar på att tiden ska gå och att jag ska få fara till skolan och träffa andrea som väntar på mig där.

Idag ska vi också knäppa kort, ett skämt foto, så får väll se hur det slutar.

Sedan är det ju långhelg nu som börjar imorgon, skönt säger jag.

Btw, har gjort en liten röstnings sak där på sidan! så rösta!


Har inte så mycket annat säga så här på morgonen, men kommer in senare idag och lägger in några rader till.

Av nathalie åström - 15 maj 2007 22:47

dummer jag duscha ju! kom in nu då? nej självklart har du dragit iväg då, jaja, skyll dig själv, ringer imorgon.

Av nathalie åström - 15 maj 2007 19:58

igår var en otroligt deppig dag, jag var sur och inte alls social, kan faktist erkänna att jag var rätt dum mot min familj som försökte vara snäll med mig, förlåt storebror vid maten då jag var så sur, när du frågade!


Men idagbörjade morgonen med att jag var lite små nere, men efter att några timmar gått gick humöret upp ochsluta med att jag var jätte glad och nöjd, nu sitter jag här och vill bara att andrea ska komma hem, har så mycket att berätta för henne och hon har nog mycket att berätta för mig. 


Kan även berätta att jag har  äte två hamburgare idag, och en massa coca cola, måste bero på min saknad efter andrea, har ingen att snacka med, som värkligen fattar!   just det är skyldig andrea 50 kr , påmin mig:) 



Av nathalie åström - 14 maj 2007 20:45

den här dagen har vart dryg och orkar inte gå i skolan i morgon, andrea är ändå inte där och då är inte ens roligt att prata med någon! saknar hennes humor! KOMHEM NU!!


 dagen har vart lång,men var faktist morgonpigg imorse och klev upp fixade mig och satt vid datorn och la in sakerpå mobilen, sedan väl på skolan hände ingetalls, jo förutom att vi fick gå til lstatoil för att vi inte var med på idrotten, fast smart nog var vi och löste det och gick bara halva. 



är faktist otroligt deppig,  och tror det beror på saknad och ångest!

jag saknar den ene men vill inte välja bort den andra. Har bara legat och sovit, och när jag väl har varit vaken har hela familjen stört mig genom att vart där och snackat. det började med alle vid maten som lyckades irretera mig till 100%, sedan en mamma som ringde upp ochbörjade snacka i telefon, den enda som lyckats klara sig är pappa!  

Av nathalie åström - 13 maj 2007 20:03

Den här dagen bestodav att knäppa kort, sedan en tur till stan med mamma där jag köpte två kläningar, en tröja och ett par shorts. Efter att varit hemma i 30 min kom linea över och vi gick på statoil för att köpa drick, och på den turen fick jag även leka guide åt två engelska killar, efter att ha handlat drickan och kommit hem slog vi igången en film som vi han se i 50 min och sedan for hon hem, nu sitter jag här och måste snart duscha.



Börjar bli fundersam, jag vill att bevisar att jag betyder nått för dig. Jag står framför ett ganska stort val och jag vill inte välja fel. och jag kan inte sluta hoppas på att du ska be mig vara med dig.

Ovido - Quiz & Flashcards