Alla inlägg under november 2007

Av nathalie åström - 6 november 2007 08:11

går dagen var bra, jag tog mig icke modet till att vara mogen och ta det röst för röst eller öga mot öga.

men det kom ut av sig själv och det var väll ändå ganska bra måste jag säga ?

vi får se vad som händer idag då :)

Av nathalie åström - 5 november 2007 17:18



Livet har sina vägar, och jag väljer mina, vart allt ska leda, och hur min framtid ska bli. jag har nu kommit till en period där vänner ska väljas, och svåra beslut måste tas. om vad som är bäst för dig  själv, vad som kan få dig att le och skratta.jag har tagit ett beslut, och det är jocke. idag är jag galet kär.samtidigt som jag ärdet.

så är jag rädd att förlora det. men måste tro på allt!


Och du är något så otrolig,  att ligga och titta på film eller tv med dig, är det bästa jag vet, att bara ha den där närheten av dig. och veta att du ligger där brevid mig och du kan se varenda andetag jag tar.Sedan när du tar din hand och tar tag i min och allt är lugnt...

Av nathalie åström - 5 november 2007 16:35

jag har ont i  min rygg nu.

och jag är förkyld, eller hes, och snuvig!

Av nathalie åström - 5 november 2007 10:57

okej nu har ett nytt projekt börjat och vi har inga lektioner i två veckor, iallafall inte denna första utan istället ska vi vara små grupper, och sedan bestämma hur vårat lilla "samlings"rum för alla entreprenörer ska se ut.

jag maria och lousie har gruppen ikon, min uppgift är att ha tyg. och det känns inte så där SKIT KUL,. utan mer som en katastrof.

Av nathalie åström - 4 november 2007 17:17

Förstår inte vad som händer i denna värld, spriten bara förstör så mycket.

så många som lämnar oss.

Och sedan står vi där som ett frågetecken och förstår inte varför!

Nu i helgen lämnade kickan en massa vänner, jag vet inte om jag ska gå in på hur hon gjorde det, men det sårade dom.

jag kände inte hon men jag har träffat dom som hitta henne, och jag var med jocke då han fick reda på att hon gått bort, och att han nu hade förlorat ännu en vän.

igår hemma hos jocke tände vi ett ljus för henne, och vi pratade, det var mysigt.

2007 - 11 - 02

Av nathalie åström - 4 november 2007 17:06

okej nu har jag varit på stan tillsammans med linnea, det var kallt och jag tror jag håller på åka på en riktig förskylning.

jag har en dålig ekonomi så höll mig bara till att handla mat.

Om jag minns rätt köpte Linnea en tröja. och det är aldrig riktigt fel det.

sedan mötte man Aron och han var pratglad och trevlig!


Kom hem med kvart över fyra bussen och nu har jag tråkigt, funderar starkt på om jag ska ringa jocke och se vad han har för sig.

Av nathalie åström - 4 november 2007 11:23

okej jag villintesäga något om igår kväll men det var fest här och jag är en aning besviken,och detsom står först på listan äratt prata me ddig.

Men det glädjer mig att han kan se att något är fel. men det duger inte.

Just nu sitter jag själv i lägenheten med svensson medans jocke är och hämtar bilen.

och måste tillägga att svensson har vart på oss hela natten hon ahr hoppat och skutta över oss. sedan har hon sutte och slagit mig i huvet och klive på både jocke och mig..


aja nu ska jag inte blogga så mycket mera, utan ska koncentrara mig på annat.

Av nathalie åström - 3 november 2007 16:19

nu har jag varit hemma ett tag, min bror och sabrina kom och tog upp mig hos jocke, eftersom jag kände ett behov av att byta om och göra mig i ordning lite.


Igår kom jag till jocke runt 4 kanske, var där och små drack, sedan for vi och fixade lite beställningar var ut till juniskär och forsa, sedan hämta vi bosse och for in till stan med honom, sedan till aron och hämta en karta öl och prata lite.

där efter hem till lägenheten där vi mest satt ett tag sedan skjusa jocke mig till ssvartvik där andrea,fia,tessan, steff osv var.

och han for till bredsand,

kvällen gick och det var väll helt ok, inte som tänkt men det dög, runt 12 - 1 kommer min bror och hämtar mig jag far till jocke och inväntar hans hemkomst, somnar i sängen men vaknar av telefonen ringer, svarar efter ett antal signaler, och vem var det inte jo polisen.

dom tyckte jocke var lite full och vågade inte släppa han till lägenheten om ingen var där, så fick snacka lite med dom och efter ett tag kom dom upp i lägenheten o snacka, sedan gick dom o jocke kom efter en 2 min kanske.

vi somnade och sov gott till klockan 8 - 9 imorse haha, jocke som var mer än död klev upp och dansade lite snyggt för mig där på golvet ( och sjung)

sedan ringde han en del och stämningen försvann en aning, men är förstående till det, så vi la oss ner och somnade in till klockan 2 -3 tiden då jockes phone ringer och vi reser oss upp letar rätt på katten svensson.

sedan fick jag göra lite korv åt oss och allt var bra, när min sista tugga var i for jag hem :)

Ovido - Quiz & Flashcards