Alla inlägg under november 2007

Av nathalie åström - 25 november 2007 21:08

Söndagen är nu över och den har innehållet, en massa sovande imorse, sedan ett städande av sovrummet, men som nu ser lika stökigt ut efter att jag började skulle fixa med saker.


men jag ska inte neka att jag inte sutte vid datorn för det har jag gjort mesta tiden av denna söndag,

fast vet ni jag har äte pizza idag och så har jag druckit glögg.

så nu har jul stämningen börjat satt plats i min kropp


har bestämt att på fredag då jag får mitt barnbidrag så blir det julklapps handling samt present till carro som fyller år i januari men lika bra att börja nu då jag har pengar.

så hojta om ni ska med :))


får inte glömma imorgon börjar min prao hos pappa, han var snäll och lät mig skippa 06.40 bussen så jag får ta 07.39 eller nått sånt istället

sedan blir det nacksta bussen till parker och sedan jobb, vad jag får göra är upp till bevis, det får vi allt ta och se..

ska se, ska kanske fråga pappa om inte jag kan få träna på företags  ekonomi A där istället eftersom jag har omprov med det till veckan. och jag tror nog han går med på det, såg faktist att min lärare lizze-lott hade lagt ut uppgifter till oss på fronter. thanks.


Insett att jag kommer få joakim sjukan denna vecka, eftersom ahn jobbar till tio båda måndag och tisdag, och sedan vet man inte om jag är med han på onsdag.

dessutom saknar jag min andrea nu (L) men du kan ju höra av dig om du  vill julklapps handla, jag kommer säkert fråga dig imorgon eller nått. :))

Av nathalie åström - 25 november 2007 14:22


Nu är söndagen här, och min vecka tillsammans med pappa kommer snart och jag vet inte om jag ska hurrah eller bua.


Denna dag har jag nu mera ingen aning om vad den kommer innehålla, och jag hade hoppats på jocke, men vet inte nu längre hur det kommer bli ?

kanske jag ska vara snäll o fråga honom .

Av nathalie åström - 25 november 2007 01:46


Snart kommer en vecka utav att ha kontakt och omgivning med ungdommar, utan mer personer i 40+ samt min egna pappa.

och hur det känns kan jag inte stava till.

han och jag kommer ha ett evig tjaffs om mitt umgänge, och det är inget jag sätter tummen upp vädret för, utan mer ner i snön med.

säger en sak, kan folk acceptera att jag mår bra med detta umgänge!

och att det är ni som klagar och gnagar på mig som sänker mig till botten!

F A T T A

Gillade samtalet andrea, men du vet nu, och jag hoppas icke det var fylle noja, men saker och ting kommer lösa sig på sitt sätt, hur vet jag inte än men är mer upp till bevis.

Av nathalie åström - 25 november 2007 00:51

ska börja med att jag köpt tre par nya skor !

jag har aldrig vart sko galning men jag är på min väg in där nu.


ikväll hade jag suget till att festa och satt igång min sökning genom att fråga princip alla jag kände, fan ingen fest men fann en väldigt mottagande petra som bjöd över mig till andra sidan gatan, så tog på ny dojjorna och jag gick över, väl där så vart det en massa tv, och sedan kom Maria och Ida också.

dom skojjade på och jag körde på fröken nathalie blyg,

funkar för mig men det är en aning uttråkande att inte våga snacka och skojja som man vet att man kan.. besviken på mig själv.


kom hem för ett tag sedan, sitter o sms:A med go jenny eller dancing jenny,

väntar även på att andrea ska ringa men ser inte ljust ut..

Av nathalie åström - 24 november 2007 12:54

den som tog min kamera, får gärna lämna igen den!

ni kan gå hem till jocke på måndag eller tisdag då jobabr han till 10 på kvällen så kan ni lämnad en i brevinkaste! så är det ingen som vet vem ni är !  skulle uppskattas  =))

Av nathalie åström - 24 november 2007 12:49

Nu har jag kommit hem från en kväll hos joakim, vi åt middag, små pratade och kollade på tv hela kvällen, slutade med att vi titta på en film på ettan som jag hade svart att hålal ögonen öppna till så låg och halv sov, försökte göra så joakim inte skulle se och lyckades ett bra tag då jag mest vilade mina ögon men när jag sedan började sjunka in i en dröm så kollade han på mig och sa "är du trött? "

och det gick inte att neka så sa bara "aaa" med en svag stämma.

filmen tog slut vi bestämde oss för att säga god natt men först skulle det borsta tänder så jag fick äran att gå först, så när jag var kalr la jag mig ner, och sedan kom han efter ett tag,

denna natt sov jag med alla kläder på eftersom han var ego och tog allt täcke, och frågar sedan på morgonen.

"sover du med kläder på du?"

tyckte det var en dum fråga och svarar bara "ja inatt iaf! hehe"


han åt frukost och fixade tapeten som avr trasig sedan så skjusa han hem mig och själv for han o tvätta bilarna sedan skulle han flytta över grejer till huset och vi skulle höras av senare!


ps... svensson hade hets igår och flög på både väggar och en själv samt bestiken kunde flyga fint då hon hoppade omkring.

så satt som en rädd hare igår när svensson var i farten.

Av nathalie åström - 23 november 2007 17:25

det vart ändring i planering, jag tog bussen hem, jag fikade, sedan sminkade jag mig här!

nu sitter jaga och väntar på att joakim ska ringa o säga att han är på väg, så ska vi inleda våran lugna kväll (om det håller planen)

 

just det. det som nu sägs här, sägs inte till min familj, och då menar jag min bror också.

Har nu igen en familj på mig, dom försöker skrämma iväg mig tror jag, och dom lyckas bra. 

Av nathalie åström - 23 november 2007 15:00

nu är snart fredagen slut, och jag ska då inta toan, där jag ska bygga på mitt spackel i ansiktet och sedan vandra in till stan där jag ska vänta på att joakim ska ringa och säga att han är på väg hem från birsta.


Ovido - Quiz & Flashcards