Alla inlägg under april 2008

Av nathalie åström - 21 april 2008 09:27

Ne nu vart jag extremt less, eller vart  det redan igår, och jag undra vad fan det är?

till och med mina föräldrar märkte allt inte var rätt. jag vaknade på morgonen, med ryggen vänd och less var jag, där efter då mamma o pappa kom hem igen ligger jag i soffan halvt död, där efter spenderade jag min kväll vid datorn och inte mycket sades från min mun förutom då jag fick damp på brännarn.

Men jag tog en paus, o la mig i badet, som råkade bli lite kallt, och det gjorde inte den kvällen bättre.


Men har i alla fall bestämt mig för att ge större fokus på kompisar än annat, sedan har jag även skolan att lägga energi på, speciellt om jag ska ha dom betyg jag kommit fram till.


Har redan nu börjat ordnat till ett gammalt arbete för att få till betyget på det ämnet, är lite stolt över mig själv som lägger ner energi.


vill ni veta en sak, jag vill ha mina pengar nu så jag kan betala skulder och där efter fixa så jag klarar av månaden, men måste även inhandla några nya kläder men mina pengar räcker inte.

så säger bara satans KUK....

Av nathalie åström - 21 april 2008 08:24

igår laddade jag hem en mägnd nya filmer, nu har jag nya serier och se på och två nya filmer.

känns inte dumt.


ialla fall tänkte informera om att det är ingen mening och sms:a mig har noll kronor på mobilen och kommer nog inte så långt på det. Så ring ist.

Av nathalie åström - 20 april 2008 02:25


HELGEN:

fredagen. ja började med att jag kom hem duschade, och åt mig en rejäl middag, och sedan tog jag en extra check och gick ner mo vägen där jenny hämtade upp mig, vi skjusade in pontus till stan och närvi kom tillbaks gick jag, jenny och nina ner till firren

där var vi ett tag, och öjdpunkten var då jenny satt sig på en stol och efter en 5 min sa det PANG o jenny o stolen befann sig på golvet, men andra ord jenny dödade stolen haha :D men då klockan slog tjugo över tio kom min mamma och hämtade mig o skjusade ut mig till Mr:X eller till en lägenhet han var i.

där låg jag i en säng o snackade med honom, och tog mig någon öl eftersom jag lovat att bli extremt full. för att smått ge igen för att han alltid är det.

så jag drack väll mina öl som erbjöds, därefter så fick jag pröva på shoots. och det gick i, men var inte det godaste ska jag ynkligt säga.

då dessa hade satt i sig sitt värk var det i med det sista och kroppen vart i full gång, kändes mer eller mindre som jag kissa 70 ggr

tycker det var kul då Mr:X låg o kolla på mina bilder på mobilen, så kommer världens ego bild, där jag mer eller mindre är fjortis och då en extrem fjortis, och vet inte hur det såg ut men nog flög jag över han och min mobil hamnade bakom mina händer i gott skydd.


klockan tickade och det var  dags o lämna lägenheten iaf, har inte så mkt minne av det, men vet att jag vaknade i mr:Xs säng i morse i panik ångest o min tanke gick "vad fan har hänt ? shit vart är mina saker.... "

men men somnade om , och vaknade sedan igen då även han var vaken han duschade och jag sminka mig höhö. sedan efter nån timme följde jag med på ica sedan hem till en kille,

men må säga att jag var sugen på få komma hem och byta kläder osv, kände mig inte allt för mysig , men mamma ringde, och vi tog oss en tripp på ikea.

När jag kom hem så slöa jag och väntade på maten, det var grillat med allt möjligt till helt UNDERBART.

mätt som jag var gick ja upp bytte om  och till min förvåning ser jag blod på linnet :O vad har hänt egentligen, det är vad man ska fråga sig nu, vart smått orolig, oh det var inte lite på den heller. men iaf små sminka mig, sedan kom alle o sabben upp o hjälpte mig med filmerna på datorn, och där efter skjusa dom ut mig till firren där olle och carla var,

vi garvade o snackade, må säga att carla var mer eller mindre super rolig stup i kvarten-

som t ex: fisken du har telefon,  dum som fisken är ser han inte att carla har dragit ut sladden till telefon, och han tänkte inte på att han tog luren från köket till vardagsrummet utan han svarade HALLÅ HALLÅ ?? ..

var roligt iaf , hände två ggr med.

sedan då jag hade hällt upp lite fint vatten i en av deras flaskor, och den andra var det sprit i, dom ahde just sutte och halvt spytt för det var så äcklit, och carla ska ta sig en stor klunk med vatten då man hör han lite förskräck "DET DÄR VAR JU INTE VATTTNET" och sedan satt han med ett äcklatt ansikte..


hur som hellst. gick sedan iväg o mötte jonas o hängde med till kvissle, men mer eller mindre sög det ollon balle där så efter 20 min så gick jag tillbaks, och dum nog så var mina pengar på mobilen slut, och dörren in till huset var låst.

så gick bort till kusin o väntade tills någon kom på balkongen..

när jag väl kom in lånade jag telefon, fick tag på olle och han kom o öppnade hos firren.

då när jag kom in så ligger både carla o firren o sover, ser öäven en massa stolar huller om buller

så jag och olle satt oss o titta på tv, och jag for därefter hem.

nu har jag ladda hem my name is earl så ska titta på det nu ..


men håll kontroll antingen kommer en nervös, ledsen, arg, överlycklig, besviken nathalie att skriva här imorgon!

Av nathalie åström - 18 april 2008 09:03

fredag idag, och efter skolan blir det att dra ut med jenny, erika och nina.

förhoppningsvis blir det en lyckad kväll.

Av nathalie åström - 18 april 2008 08:23

igår:

det var toppen väder, och det var skönt och göra sig klar och vetá att inte rumpan och resten av kroppen skulle ramla av i nå kallt väder.

på skolan var det nationellt prov, som gick hyffsat och jag klagar inte, där efter gick man och hade boxning på idrotten,

sedan bytte man om och for ner till kvissleby, där jag vandrade, gick på ica, lånade kims toa, sedan ut igen , erik kom o sällskapode, satt ute o snackade.

sedan kom jenny och jag och jenny gick till kim o precis kom han hem från jobbet också.

vi gick in satt o kolla på tv o chatta lite med varandra.

sedan lämnade jenny mig , och kim o jag såg på nån film sedan satt vi och snackade om allt mellan himmel o jord.

och helt plötsligt hittar jag ngt i mina strumpbyxor så kim fick sig en hel show då jag skulle få ut den grejen :)

Av nathalie åström - 16 april 2008 20:14

fick sluta tidigare idag, men jag stanna för skulel ha massa grejs med lärarna senare runt fyra, och visst mamma o pappakom dom!

och vi började prata med lärarna.

kan säga betygen är det inge fel på :)


sedan åt vi på donken, och säger en sak MIN MAGE...

aja nu sitter jag här o snackar och har en deep konversation med herr firre.


har hur som hellst knäppt lite kort, och lyssnar igenom några låtar.


Av nathalie åström - 16 april 2008 09:59

nu är resten slut och på 40 min ska en super skiss ordnas!

har iaf fått låna joels dator och fått gått in på nightlife, och det var en ära, eftersom jag såg jag hade fått en vännerförfrågan och gb.

kände mig nästan allt för populär.



jävla jävla idiot, sjung dom precis på låten.



Av nathalie åström - 16 april 2008 08:15

godmorgon, eller hur ska vi uttrycka oss.

det är soligt ute idag, och vårkänslan sprider sig, det är väll inte allt för tokigt måste jag säga.

vaknade till och med i morse, och orkade anstränga mig till cirka 10 % och det kallas framsteg.


Ovido - Quiz & Flashcards