Alla inlägg under april 2007

Av nathalie åström - 14 april 2007 15:17

har nu suttit nere ett tag med pappa då jag medans fikade och såg på tvm efter en stund började jag känna behövet av vilja fara till ikea! dag 2, idag har jag inset att jag förtjänar inte ens dig, hur mycket jag ens vill ha dig så borde jag inte få dig. jag sa att jag skulle vänta och jag gör raka mottsatsen. så dum dum dum dum...

Av nathalie åström - 14 april 2007 13:41

den här dagen har jag sovit ovanligt länge för min del, jag gick oh la mig klockan 12 igår utav att jag var väldigt trött, sedan vaknade jag till vid 10 men somnade om direkt och sov fram till halv 2, just nu tror jag även mina föräldrar ska iväg och min bror är inte hemma.känns inte som jag orkar göra något men vädret ute sägs vara väldigt bra.

Av nathalie åström - 13 april 2007 18:16

för tillfället känner jag mig lite förrvirad vet inte längre vad jag ska göra, jag har dom starkaste känslorna för dig, men eftersom du avvisar mig hela tiden så orkar jag inte mer och ska nu försöka gå vidare.vi kan börja ner räkningen idag, och jag ska säga hur det går.dag.1 idag har jag redan släppt tårar för dig och jag kännerhur det skär i ögonen, det ända viset att hålla hummöret uppe är att umgås med andra kompisar och känna uppskatningen av att dom vill vara med mig.

ps.

Av nathalie åström - 13 april 2007 14:43

måste på få ut mina ord om hur skön min bild till höger är. det är jag och andrea i ett onykter tillstånd, där det ser ut som om andrea tvingar mig till att flina medans hon själv ser otroligt lycklig ut och håller starkt fast mig. skrattat många gånger åt den här nu, och kan ju säga andrea jag fejk flinar icke, för med dig är jag ständigt lycklig, tror bara inte bara jag hängde med när du knäppte.

Av nathalie åström - 13 april 2007 14:14

Nu ska jag berätta att jag har bytt från min gamla blogg till denna, vill du läsa min gamla inlägg kan du gå in på www.astromn.blogg.segår dagen bestod utav att jag och dia for till alnö, ida skulle tärffa jonna och jag skulle vara med linnea mm sedan fara till tobbe. kvällen började med massa problem med skjuts men allt löste sig och jag han göra allt jag skulle. Den här morgonen bestod av att jonan hämta mig skjutsa ut mig till en busshållsplats efter att vi hade fikat pommes!Den här kvällen ska jag nog ta det lugnt och träffa ida och jonna efter som dom ändå ska tillbringa sin fredag i njurunda.säger bara andrea bli frisk..i'm a big misstake!

Av nathalie åström - 12 april 2007 18:10

har nu kommit hem från en kväll hos familjen åberg, och har faktist sett epic movie, värd att se!sedan vart jag väldigt blåst, och kan känna mig som en riktig blondie!idah har jag även kommit på att familjen åberg är som min andra familj! okej det låter konstigt, men när jag är där, så är jag mig själv och dom allihopa känner mig mycket väl.

Av nathalie åström - 12 april 2007 12:13

går dagen var bra, for iväg till min vän erik då kvällen kom och såg på en massa filmer inklusive epic movie som jag råder er att se! när klockan närmade sig halv ett var jag tvungen att fara hem och fick då skjuts utav eriks storebror andreas hem.När jag kommer hem tar jag mig en macka och går till datorn och snackar.Nu är det ju så att jag har en till blogg men känner för att prova denna för här kan man göra mera och man fattar hur man gör om designe och allt! men om du känner för att besöka min gamla gå då in - astromn.blogg.se

Av nathalie åström - 11 april 2007 18:11

dagen har vart bra fast den har haft ett antal motgångar.. i think andrea vet vad jag snackar om!sedan den här kvällen harjag fällt ett par tårar för dig. mitt ego har väl äntligen börjat fatta att det är nu jag ska släppa taget och låta dig gå, och att mitt hjärta måste börja om och glömma allt.. så hejjdå..imorgon blir det att fira andrea istället och jag längtar ivrigt, klockan 23.02 vart andrea offcielt 16 år !haha tror inte jag har skratta så mycket som jag har gjort idag, och allt är tack vare dig.. läääääääääääääätttttttttt. du fattar nog!

Presentation

Omröstning

Är du kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<<
April 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards