Alla inlägg den 1 februari 2008

Av nathalie åström - 1 februari 2008 10:50

Idag har jag dragit till med en mäng olika inlägg på bloggen, detta inlägg blir berömelse till mig själv som idag har slutfört TRE UPPGIFTER.

jag har avklarat allt som skulle fixas och en av sveriges längsta debatt känns det som, den suger ap pung, och den handlar om tjejer som lägger ut utmanande bilder på sig själv.


jag bara väntar på resultatet där det kommer stå: det saknas en riktig ingres. IM SORRY

Av nathalie åström - 1 februari 2008 09:43

Det är första februari och jag fyller som sagt år den 12 februari, inser ni hur kort tid det är dit ?

och jag känner en vis glädje eftersom min kusin andreas kom med fina nyheter att han och sussie ska inhandla en egen present till mig, detta kom stort, eftersom min kära moster har vart den som skött paketen men nu har min kära kusin hamnat i vuxen stadiet och tycker att han ska ge mig en stor slagen present, jag skulle gissa på att sussie kommer slå till med att inhandla ett presentkort åt mig.


HAHA. kom på goa minnen sedan man var liten, och dessa minnen är med min kusin andreas,


minne ett "vi sitter i bilen och jag är en cirka 4 - 5 år gammal, andreas är väll en 5 - 6 år äldre, han lurar mig att det är SUPER gott med snor, och han petar sig i näsan och äter, jag gör detsamma, och alla i bilen skratta, jag förstår inte det roliga men jag forsätter, efter ett tag visar min kusin att han inte alls petar i näsan utan brevid. och ja ?! jag gjorde det aldrig mer igen.. "

Minne två "vi åker i en vattenbana på paradisbadet, och vi knocka skallar och mer eller mindre dödar varandra på denna tur."




Av nathalie åström - 1 februari 2008 08:48

idag ska vi vråla FITTA KUK APA! eftersom jag till glädje vaknade av mig själv klockan 6 imorse och vart överlycklig, men den glädjen varade inte länge eftersom mina ögon ramlade ner och jag vaknar av att mamma säger : KLOCKAN ÄR ÅTTAAA KLOCKAN ÄR ÅTTTAAAA-

ha ja den var faktist tjugo över åtta, och jag fick på mig fem minuter att slänga sminka och kläder på mig och rusa ut till bussen.

så morgonen började sämre än vanligt.


förhoppningsvis blir det en kanon kväll ikväll!

Presentation

Omröstning

Är du kille eller tjej?
 Tjej
 Kille

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards